bram

bollen

studio plan b

Bram Bollen begon zijn carrière bij Tribù, waar hij zijn talent en passie voor productdesign ontwikkelde. Met Tribù heeft hij verschillende prachtige collecties gecreëerd… Geïnspireerd door architectuur en interieurdesign, heeft Bram zichzelf bewezen als een creatief designer met oog voor detail en een talent voor het ontwerpen van eigentijdse en tijdloze stukken. Na zijn succesvolle periode bij Tribù, heeft Bram zijn eigen designstudio, Studio Plan B, opgericht om zijn expertise en creativiteit verder te ontwikkelen.

Bram is een meester in het creëren van eenvoudige ontwerpen die zowel eigentijds als tijdloos zijn. Hij beheerst de kunst van het toevoegen van subtiele details, waardoor zijn ontwerpen uniek en verfijnd zijn.

Bij PLAN B bieden we vandaag de dag een uitgebreid scala aan diensten. Van productdesign tot online en offline media. We zijn experts in branding en visuele communicatie voor bedrijven en we excelleren in conceptdesign.

Naast deze diensten kun je ook een beroep doen op Bram als designconsultant voor in-house projecten, brainstormsessies en creatieve sessies en workshops. 

[vc_column_text